No et perdis els tastets TIC a la biblioteca municipal!

El curs ‘Iniciació a la informàtica II’, que tindrà lloc el dijous 20 d’abril, és el primer dels tallers gratuïts oferts per la de Diputació de Girona.
Camprodon és un dels municipis que acull la proposta formativa ‘tastets TIC’, un pla pilot engegat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona a les comarques del Ripollès i la Selva. D’aquesta manera, la biblioteca municipal oferirà un seguit de cursos gratuïts per a persones majors de 16 anys al llarg de l’any amb l’objectiu de reduir considerablement la fractura digital i proporcionar a la ciutadania més eines i coneixements en l’àmbit tecnològic.
El taller ‘Iniciació a la informàtica II’, que es realitzarà el dijous 20 d’abril des de les 9:30 fins a les 13:30 hores, serà la primera activitat dels quatre ‘tastets TIC’ que es faran a Camprodon. Les inscripcions es poden realitzar a la biblioteca municipal fins al 12 d’abril, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 20:30 hores.
Els següents cursos tractaran temàtiques diverses relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació: iniciació a Internet, els productes i serveis oferts per Google i un nou taller de xarxes socials. L’Ajuntament de Camprodon anima els veïns i veïnes a participar en aquesta nova proposta educativa que té com a objectiu l’assimilació de conceptes i l’aprenentatge en l’àmbit digital.
 
Tastets TIC