Millores en el Bac de Sant Antoni

Les actuacions de gestió forestal han estat possibles gràcies al Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès i a la Generalitat de Catalunya
L’Ajuntament, sota la direcció del Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès (CEINR), ha realitzat una intervenció de neteja i condicionament dels límits entre el Parc de la Mare de la Font i el Bac de Sant Antoni. L’actuació ha consistit en l’eliminació de petita vegetació i en la millora del sotabosc de la zona, potenciant així l’accessibilitat d’aquest espai, ha explicat l’alcalde Xavier Sala. Aquestes millores han estat finançades per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Agricultura, i han estat executades pel Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès amb el suport de la Fundació MAP.
“El parc té un caràcter diferenciat dins del poble ja que es tracta d’una zona enjardinada que combina jocs infantils amb zones de pícnic i de descans. A més, compta amb un gran nivell de vegetació, fet que augmenta l’encant d’aquesta zona però que implica treballs constants com aquests per millorar el seu condicionament i poder seguir gaudint d’aquest espai públic”, explica Sala.
 

espais verds