Més de 200 persones gaudeixen de les visites guiades a Camprodon i Beget

La regidoria de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica estudia ampliar l’oferta i oferir les visites guiades tot l’any.
990f6fc9-92a5-48ec-a0fd-066ba9ac67ea
Amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural, històric i arquitectònic de Camprodon i Beget, la regidoria de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon ha impulsat aquest any una nova oferta de visites guiades a ambdós nuclis. Entre els mesos d’abril i octubre, més de 200 persones han gaudit de les visites guiades organitzades per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats Lux Mundi, País d’Art i d’Història Transfronterer (PAHT) i CEA Alt Ter, que han estat les encarregades d’acompanyar els visitants.
L’Ajuntament fa un balanç positiu d’aquesta primera edició de visites guiades i estudia ara fer-ne durant tot l’any, tal com detalla el regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica Xavier Juncà: “Era un producte innovador, que mai s’havia ofert des de l’Ajuntament i, per tant, una aposta del consistori. Tenim molt camp per recórrer. Ara cal fidelitzar i dotar al municipi d’una programació anual d’aquestes visites”.
Després d’aquesta primera experiència, la regidoria treballa també amb l’objectiu d’optimitzar recursos i de potenciar les visites quan hi ha més demanda. Durant aquest primer any s’ha observat, per exemple, que l’activitat funciona millor i té més acceptació els caps de setmana fora de temporada alta, quan hi ha menys oferta lúdica.