L'Oficina de Turisme, oberta els set dies de la setmana

Aquest centre municipal modifica el seu horari per oferir més informació i serveis als turistes i estarà obert durant tot l’any. A partir d’ara, doncs, aquest espai rebrà el nom d’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon.
Amb l’objectiu d’oferir una atenció òptima i diària als visitants que vulguin descobrir els racons més emblemàtics de la vila i la comarca, l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon (carrer Sant Roc, 22) va canviar el seu horari habitual el passat 1 d’abril i, a partir d’ara, romandrà oberta els set dies de la setmana tant al matí com a la tarda.
El nou horari és el següent:

  • De diumenge a dijous, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
  • Divendres i dissabte, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

L’ampliació de l’horari ha sigut possible gràcies a la fusió entre l’Oficina de Turisme de Camprodon, situada al centre neuràlgic de la vila, amb l’Oficina de Turisme de la Vall, que estava situada fins ara a la Carretera C-38, Km. 9,6. D’aquesta manera, els visitants tindran ara un únic punt de referència de manera permanent per rebre informació i assistència en l’àmbit turístic.
Per conèixer més detalls de tots els serveis oferts per l’Oficina de Turisme de Camprodon, podeu visitar els següents espais web:

 
Horaris Oficina de Turisme