L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Camprodon acorden millorar l’accessibilitat del monestir de Sant Pere de Camprodon

El conveni signat pel director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, Antoni Tremosa, i l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala i Pujol, facilitarà l’actualització d’un equipament molt utilitzat.
L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Camprodon signaran un conveni de col·laboració per a la millora i el condicionament de l’espai del monestir de Sant Pere. Aquest edifici serveix de nexe d’unió, entre persones i accions socials, atès les diferents activitats solidàries, de divulgació, i cohesió social, que s’hi realitzen.
Les característiques de l’edifici, la seva singularitat i situació, el converteixen  en un espai idoni per realitzar tot tipus d’accions de gran format i de públic molt divers.
La formalització d’aquest conveni a càrrec d’Antoni Tremosa, director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, i l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala i Pujol i s’ha fet aquest divendres, 18 de novembre a les 10h a l’ajuntament de Camprodon.
L’alcalde Camprodon s’ha mostrat molt satisfet de la implicació de l’Obra Social “la Caixa” en aquest projecte  i de la signatura d’aquest conveni com a “un primer pas per treballar plegats pel benestar comú”.
Per la seva banda el director d’Àrea de Negoci de CaixaBank ha destacat que facilitar l’accés a la cultura a tothom i socialitzar-ne el seu ús són dos dels objectius prioritaris de l’Obra Social “la Caixa”, després dels programes socials. El conveni d’avui, ha afegit, “és una mostra també del compromís de la nostra entitat amb la comarca”.
 
c99452b7-0338-4d6d-904f-fba77d543dd3
 
72518131-2944-45bf-a654-248982de685b