L'exposició dedicada a Pere Ignasi Isern s'inaugura aquest dissabte

La mostra es podrà veure fins al 30 de juny a l’Espai Cal Marquès de Camprodon.
El 8 de juny, a partir de les 17 h, tindrà lloc l’acte inaugural amb xerrades i un recorregut per l’exposició.
Del 7 al 30 de juny podreu visitar l’exposició “Pere Ignasi Isern: l’home i la natura”, a l’Espai Cal Marquès de Camprodon. Es tracta d’una mostra en memòria al fotògraf: un recorregut per les seves fotografies de natura i per la seva tasca docent i pedagògica (a través de quaderns d’exalumnes), i també per la seva tasca de difusió del patrimoni natural, a través de col·laboracions i publicacions.
Segons Anna Colomer, regidora de Cultura del municipi “l’exposició representa un tribut sincer i càlid cap a una de les figures culturals i socials més importants del nostre entorn. Pere Ignasi Isern estimava la Vall de Camprodon, la seva natura i la seva essència. Mai no li podrem estar prou agraïts”. I afegeix: “tot això es podrà veure plasmat en la mostra, a la qual us convidem a visitar”. L’any 2016, l’Ajuntament li va entregar la Medalla de la Vila, i va treballar sempre per la conservació de la flora i la fauna del nostre territori.
 
La inauguració tindrà lloc aquest dissabte, 8 de juny
A més, aquest dissabte, 8 de juny, tindrà lloc l’acte inaugural de la mostra. La inauguració arrencarà a les 17 h amb una xerrada a càrrec de Gaspar Vila. A les 17.10 h, hi haurà una emotiva conferència sobre l’exposició amb Josep Blanch i Claude Novoa, companys de sortides i projectes del fotògraf. A les 18 h, el regidor de l’Ajuntament i President de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Xavier Juncà, presentarà l’exposició. Finalment, es realitzarà un recorregut per la mostra amb Raül Carmona.
Els horaris de visita són els següents: els divendres d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h; els dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 21 h i els diumenges d’11 a 14 h. L’exposició ha estat organitzada pel Concurs de fotografia de la Vall de Camprodon i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, amb el suport de l’Ajuntament de Camprodon i la Diputació de Girona.
cartell exposició Pere Ignasi Isern