L'Ajuntament informa que l'Escola comarcal de música bonificarà les taxes a les famílies amb més d'un alumne

Les matrícules es podran tramitar a partir del 4 de setembre a les seus de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser. Trobaràs tota l’oferta formativa a http://escolamusicaripolles.blogspot.com.es/
escola de música del ripollèsEl Consell Comarcal del Ripollès vol facilitar l’accés de tota la població a l’ensenyament musical de qualitat. És per això que, per al curs entrant, ha implementat un sistema de bonificacions de les quotes per aquelles famílies que tinguin més d’un alumne matriculat a l’Escola comarcal de música del Ripollès.
A partir d’aquest curs, pels segons alumnes de la mateixa unitat familiar s’aplicarà un 10% de descompte sobre la taxa de menor import. Per tercers i següents alumnes de la mateixa unitat familiar s’aplicarà un 20% de descompte sobre les taxes de menor import. En molts casos, això pot arribar a suposar estalvis de vint euros mensuals per família. Per gaudir d’aquestes bonificacions, caldrà sol·licitar-ho prèviament, i acreditar-ho amb el corresponent volant d’empadronament emès per l’ajuntament del municipi on resideixi la família.
D’altra banda, les assignatures de taller de ritme i percussió corporal, i la de coral infantil seran gratuïtes pels alumnes d’infantil que estiguin matriculats a una o més matèries.
De nou, seu a Campdevànol
Una altra novetat per al curs vinent és que l’Ajuntament de Campdevànol ha acordat reobrir la seu que l’Escola comarcal de música del Ripollès ja havia tingut al municipi. Així, a partir d’aquest setembre s’oferiran els cursos inicials de P4 i P5 a les dependències de l’Escola Pirineu.