Les Trumfes de la Vall de Camprodon, protagonistes de la tardor

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa donar la benvinguda a la tardor amb l’11a edició de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, que s’estendrà del 12 de setembre a l’1 d’octubre
cartell TG trumfa 2017El proper dimarts 12 de setembre comença la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, una iniciativa de l’associació Cuines de la Vall de Camprodon que s’allargarà fins a l’1 d’octubre. La proposta agrupa 11 establiments d’aquest col·lectiu i vuit més dels Fogons de la Vall de Ribes i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Tots ells presentaran els seus plats i menús temàtics al voltant d’aquest tubercle.
Així doncs, la trumfa torna a ser protagonista de les taules de tardor, ja que es tracta d’un producte de qualitat conreat a les muntanyes de la Vall de Camprodon, que creix lentament i acumula nutrients i propietats organolèptiques excel·lents. L’entorn de la Vall, l’alçada, la terra i el clima fan que aquesta patata tingui una textura forta i un sabor profund i inigualable. És per això, i per la gran varietat de possibilitats culinàries que ofereix, que les Cuines de la Vall de Camprodon conviden a tastar-la per gaudir-ne de diferents formes i en infinitat de textures i sabors.
Els restaurants que formen part del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i que participen del projecte són El Pont 9 i Hotel Camprodon, de Camprodon; Hotel El Grèvol, de Llanars; Les Planes i Can Jordi, d’Espinavell; Hotel Calitxó i El Costabona, de Molló; Can Jepet, Pirineu i Can Tiranda, de Setcases; i Fonda Rigà, de Tregurà. Per a més detalls, podeu visitar el web de les Cuines de la Vall de Camprodon.