L’avinguda Maristany i el carrer darrera l’espai del Cal Marquès estrenen enllumenat

El carrer València romandrà tancat al trànsit des del dilluns 5 fins al divendres 9 de novembre amb motiu dels treballs de millora
L’Ajuntament continua treballant per millorar la seguretat, l’accessibilitat i la comoditat de tots els veïns i veïnes del municipi. En aquest sentit, s’ha millorat l’enllumenat públic en un tram de l’avinguda Maristany i en el carrer darrera l’espai del Cal Marquès instal·lant fanals amb bombetes de baix consum, i es realitzaran obres de millora de la pavimentació al carrer València, que començaran el dilluns 5 de novembre.
Els treballs per millorar l’enllumenat a l’avinguda Maristany, davant l’antiga fàbrica Birba, permetran que sigui més còmode i agradable passejar-hi, a més de fer més accessible l’entrada i sortida als aparcaments i facilitar l’ús dels contenidors soterrats que hi ha a la zona.
Pel que fa a les millores i als treballs de reparació del carrer València, aquestes començaran el dilluns 5 de novembre i està previst que durin tota la setmana, fins al divendres 9 de novembre a la tarda. Per tal d’efectuar aquests treballs, el carrer romandrà tancat al trànsit rodat durant els 5 dies. Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’Ajuntament (972 74 00 05) o al servei de vigilància municipal.
“Des del consistori continuem treballant perquè l’espai públic de Camprodon sigui més accessible i sostenible. Un dels objectius del govern és que els veïns i veïnes gaudeixin d’uns carrers i d’unes places adequats i en perfectes condicions”, ha afirmat l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala.