L’Ajuntament substitueix la coberta del Pavelló Llandrius per evitar les filtracions d’aigua

L’actuació, amb un pressupost de 59.454,50€, consisteix en la substitució de la placa miniona existent per una nova planxa grecada.
WhatsApp Image 2017-10-20 at 15.38.11(2)
L’Ajuntament de Camprodon ha iniciat els treballs d’arranjament de la coberta del Pavelló Llandrius per tal de resoldre les filtracions d’aigua que es produïen en diferents punts d’aquesta. L’actuació consisteix en la substitució de la xapa de tancament de coberta de la part central –la corresponent a la pista- per una nova planxa grecada. Així, la placa miniona existent, amb un pes de 5,81 kg/m2, se substituirà per una altra placa metàl·lica grecada de pes similar, de 5,88 kg/m2.
L’actuació s’ha dut a terme després de comprovar que la pluja i els canvis de temperatura produïen entrades d’aigua aleatòriament en diferents punts de la coberta, sense que es pogués determinar amb exactitud quin era el motiu pel qual es produïen aquestes filtracions. Tanmateix, s’havia observat que les oscil·lacions tèrmiques produïen moviments importants a totes les planxes, generant petits cruixits. D’altra banda la xapa havia quedat parcialment separada de la seva estructura de suport.
“Amb aquest arranjament donem resposta a una de les prioritats que s’havia fixat el govern municipal en l’àmbit esportiu”, subratlla el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Camprodon, Xavier Rigat. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 59.454,50€.

Amb el suport de la Diputació de Girona.

unnamed