L'Ajuntament rep la visita de l'alumnat del Collège Goh Lanno de la Bretanya

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa d’intercanvi del centre de Pluvigner amb l’Institut Germans Vila Riera de Camprodon i l’Institut Abat Oliba de Ripoll.
L’Ajuntament ha rebut aquest dijous 23 de març la visita de nois i noies de la Bretanya que actualment es troben d’intercanvi amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Germans Vila Riera i l’Institut Abat Oliba. L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, els ha rebut a la sala de plens i els ha desitjat una estada agradable al territori. A més, els 25 alumnes francesos també han après com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local.
L’alumnat del Collège Goh Lanno va arribar el 19 de març i marxarà el diumenge 26 després de realitzar nombroses activitats en una setmana intensa que els està permetent descobrir la cultura, gastronomia, història i costums de Catalunya i el Ripollès.
Per la seva banda, els nois i noies de l’Institut Germans Vila Riera i l’Institut Abat Oliba tancaran aquest intercanvi cultural visitant la regió de Pluvigner del 28 de març al 3 d’abril. L’Ajuntament de Camprodon espera que el desenvolupament d’aquest programa socioeducatiu sigui completament satisfactori amb l’objectiu d’enriquir la convivència i fomentar la formació plurilingüe entre el jovent que hi participa.
Intercanvi escoles