L'Ajuntament presenta un pla estratègic per a la difusió dels serveis de la Residència Geriàtrica

L’Ajuntament de Camprodon segueix treballant per tal de dotar els col·lectius més vulnerables de millors serveis i recursos. En aquest sentit, la Regidoria de Serveis Socials acaba de presentar un pla  estratègic per a la difusió de la cartera de serveis que ofereix la Residència Geriàtrica Municipal. Tal com explica la regidora de Serveis Socials, Núria Mas, el pla contempla “accions específiques” per a la projecció arreu de la comarca de cadascun dels serveis actualment disponibles al centre, tot buscant “ampliar la quota de residents i arribar a més persones”.
Residència geriàtrica
SERVEI D’ESTADES TEMPORALS I DESCÀRREGUES FAMILIARS
El servei d’estades temporals està pensat per oferir una alternativa a les persones que  habitualment tenen al seu càrrec una persona amb dependència i que necessiten disposar d’uns dies lliures o de vacances. En el cas de Camprodon, al ser una població amb moltes segones residències, el servei d’estada temporal també pot ser entès com a substitutori del centre habitual.
RESIDÈNCIA ASSISTIDA
Servei substitutori de la llar adreçat a persones grans amb diferents graus de dependència i de necessitats socials. L’objectiu d’aquest servei és oferir a les persones d’edat avançada una alternativa d’atenció integral en un ambient familiar i adequat a les característiques personals de cadascú. La Residència Geriàtrica de Camprodon es caracteritza per disposar d’una ràtio de personal clarament per sobre dels estàndards que marca la Generalitat, la qual cosa permet al centre proporcionar als residents una atenció de primera qualitat.
CENTRE DE DIA
Recurs assistencial els usuaris del qual passen el dia a la Residència (aproximadament de les 9 del matí a les 7 de la tarda) i retornen al domicili a dormir. El servei està pensat per funcionar de dilluns a divendres, però actualment la Residència està oferint una àmplia flexibilitat horària per tal de poder cobrir demandes de dies discontinus, mitja jornada i caps de setmana o festius. El servei de transport el proporciona Creu Roja de Camprodon.
 
Totes aquelles persones que desitgin informació o tinguin sol·licituds específiques sobre els serveis de la Residència poden trucar al 972 74 01 24 o enviar un correu electrònic a geriatric@camprodon.cat.
MÉS INFO AL WEB www.residenciacamprodon.cat