L’Ajuntament Juvenil celebra el seu segon Ple ordinari

La sessió es durà a terme divendres 16 de desembre i servirà per posar sobre la taula les propostes que s’han dut a terme des de l’òrgan fins al moment. Pots consultar tota la informació i l’actualitat de l’Ajuntament Juvenil aquí.
L’Ajuntament Juvenil de Camprodon celebrarà aquest proper divendres 16 de desembre el segon Ple ordinari del curs 2016/2017. La sessió es durà a terme de les 11:40 h. a les 13 h. a les dependències del consistori camprodoní i hi prendran part els 12 infants que constitueixen l’òrgan.
L’alcalde, Xavier Sala, i el regidor de Participació, Xavier Rigat, donaran la benvinguda al Ple que estarà presidit per l’alcalde juvenil Henry Bentsen. La sessió servirà per posar sobre la taula i detallar una per una totes les propostes que s’han fet efectives des de l’Ajuntament Juvenil al llarg dels darrers mesos i setmanes. I un cop exposades, es sotmetran a votació.
 L’Ajuntament Juvenil és una eina pionera impulsada per l’equip de govern aquest any 2016 amb l’objectiu de dotar els joves del poble d’un espai de participació en les polítiques del consistori. Tal com marquen les bases del projecte, el Plenari està constituït per 8 alumnes de l’Institut Germans Vila Riera i 4 de l’Escola Dr. Robert, escollits pels seus companys en processos interns de votació que cada centre ha organitzat lliurament en funció del seu sistema pedagògic. Els 12 membres de l’Ajuntament Juvenil actuen durant aquest curs acadèmic a mode de representants dels joves camprodonins.
 
Pots consultar tota la informació i l’actualitat de l’Ajuntament Juvenil aquí.