L’Ajuntament Juvenil celebra el seu primer Ple del curs 2017-2018

Matilda Roca Casals ha estat escollida com a nova alcaldessa juvenil, i Laura Casanova Janer com a nova secretària.
WhatsApp Image 2017-11-17 at 12.51.37
La Sala de Plens va acollir divendres 17 de novembre el primer Ple de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon del curs 2017-2018. Durant la sessió, es van presentar els 14 membres del nou plenari i es va escollir Matilda Roca Casals com a nova alcaldessa juvenil, i Laura Casanova Janer com a nova secretària. En aquesta segona edició, com en la primera, l’Ajuntament Juvenil disposarà d’una petita partida pressupostària per invertir en aquelles propostes i idees acordades en el si de l’òrgan participatiu.
L’Ajuntament Juvenil és una eina pionera impulsada per l’equip de govern el curs passat per fomentar la participació dels joves en les polítiques del consistori, i per tal de dotar-los d’un espai de reflexió i aprenentatge en relació a les dinàmiques de funcionament de l’Ajuntament. El Plenari està constituït per 14 alumnes de l’Escola Dr. Robert i de l’Institut Germans Vila Riera, escollits pels seus companys en processos interns de votació.
“Tenim entre mans una eina que no podem desaprofitar”, afirma el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Rigat. “Els joves ens aporten molt bones idees, i són idees que milloren la qualitat de vida dels camprodonins i camprodonines”. Cal recordar que el primer Ajuntament Juvenil va decidir invertir el seu pressupost en l’arranjament del camí de darrere de l’institut. Les obres s’iniciaran en els pròxims mesos.