L’Ajuntament inverteix en la millora de la Piscina Municipal

El consistori inicia els treballs de reforma de les rajoles de la piscina i l’adequació de la instal·lació d’aigua calenta per adaptar l’equipament a les necessitats dels usuaris.
Obres a la piscina municipal de Camprodon (Ajuntament de Camprodon)
La promoció de l’activitat esportiva i els seus beneficis, així com la millora, renovació i equipament de les instal·lacions esportives del municipi amb criteris de coherència i programació eficient, ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats de l’equip de govern.
Per tot plegat, a les beceroles de l’inici de la temporada d’estiu i amb l’objectiu d’augmentar la vida útil d’aquests equipaments i d’oferir-ne als camprodonins i camprodonines un estat òptim i segur, l’Ajuntament impulsa aquest mes de maig treballs de millora a la Piscina Municipal de Camprodon.
L’actuació consisteix en la substitució de les rajoles trencades i en mal estat i en l’adequació de la instal·lació d’aigua calenta. Jordi Batchelli, regidor d’Obres i Manteniment, assegura que “aquests treballs són totalment necessaris si volem oferir un equipament de primera qualitat que s’adapti a les necessitats dels veïns i veïnes que en faran ús aquesta temporada d’estiu”.