L’Ajuntament informa els veïns dels nuclis sobre les actuacions passades, presents i futures

El consistori reitera que posarà en marxa la torre de telecomunicacions el 2018, posant fi al dèficit de cobertura als nuclis de Beget, Bolós, Salarsa, Rocabruna i Font Rubí.
WhatsApp Image 2017-11-27 at 15.44.16
Amb la voluntat de mantenir una comunicació fluida i propera amb els veïns i veïnes dels nuclis, l’Ajuntament de Camprodon va reunir dissabte els veïns de Beget, Bolós, Salarsa, Rocabruna i Font Rubí per tal d’exposar-los i passar revista de totes i cadascuna de les actuacions que s’han realitzat o que es realitzaran als nuclis en els pròxims mesos. Amb una Sala d’Actes plena de gom a gom, l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i el regidor de Nuclis, Xavier Rigat, van tractar qüestions com ara les millores en l’enllumenat públic d’acord amb criteris d’eficiència energètica, les obres d’asfaltat del camí vell de Font Rubí, les futures actuacions contemplades al Pla Local de Seguretat Viària, o les obres en espais d’interès patrimonial i cultural, com les de l’església de Sant Valentí de Salarsa i les del castell de Rocabruna.
En el torn d’intervencions, el tema que més interès va suscitar va ser el de la torre de telecomunicacions que ha de posar fi als problemes de cobertura que afecten aquests nuclis. En aquest sentit, l’alcalde va traslladar als veïns la voluntat de l’Ajuntament de deixar enllestida l’obra durant aquest 2018, després de l’aprovació, aquest any, d’un pla especial per a la construcció del repetidor, la carretera d’accés i la línia elèctrica d’alimentació en unes finques privades en sòl no urbanitzable del Serrat dels Boixos, a Montagut i Oix. Tanmateix, els veïns van reclamar millores en els serveis de neteja, recollida de residus, i manteniment d’espais públics i privats, i van preguntar sobre altres qüestions específiques de cada nucli.
L’Ajuntament de Camprodon agraeix la implicació i participació dels veïns i veïnes dels nuclis en aquestes reunions informatives. L’alcalde Xavier Sala recorda que “aquestes reunions formen part de la voluntat expressada des del primer dia d’exposar de manera clara i directa quins són els projectes i accions que s’endeguen des de l’Ajuntament i que afecten els nuclis”.