L’Ajuntament encarrega la realització de la Relació dels llocs de treball

Es confeccionarà una relació de llocs de treball per tal de determinar categories, tasques i criteris de valoració de cada lloc.
La Junta de Govern Local, del passat 17 d’octubre , va acordar atorgar a l’empresa especialitzada DALEPH el projecte de realització de la relació de llocs de treball (RLT) de l’Ajuntament de Camprodon i valoració dels mateixos. Aquesta relació es obligatòria per a qualsevol ens local i serveix per determinar quina ha de ser l’organització òptima de l’Ajuntament quant a recursos humans. D’aquests estudis es determinarà la categoria professional de cada lloc de feina, es concretaran les tasques a fer i s’establiran els criteris per determinar quin és el sou que correspon a cada lloc.
L’empresa seleccionada, DALEPH, té una àmplia experiència en projectes d’idèntiques o similars característiques en el sector públic, sobretot en ajuntaments i consells comarcals. El termini de duració dels estudis es preveu que sigui de 6 mesos. En els propers dies es formalitzarà l’acord per tal que els treballs puguin començar properament.
 

27544582_1842702939135744_4034340071708516497_n