L’Ajuntament du a terme obres de condicionament a Beget

Es tracta de l’última fase d’un conjunt de treballs que consisteixen en el condicionament de la via. L’objectiu de l’actuació és incrementar la seguretat viària i mantenir la imatge d’aquest municipi adherit a Camprodon.

Els carrers de Beget estan sent arreglats i condicionats a través de treballs de manteniment, amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat dels veïns i veïnes, però també de millorar la imatge d’aquest terme municipal de Camprodon.

El passat any, Beget va ser reconegut per l’Agència Catalana de Turisme com a Poble amb Encant, i per això el consistori ha cregut adient realitzar aquestes obres. Tal com explica l’alcalde, Xavier Guitart, “és una prioritat per a nosaltres treballar per tots els nuclis de Camprodon, i no caure en el centralisme d’un municipi.” Guitart afegeix que “treballem incansablement per tenir a punt i en perfectes condicions tots els nostres paisatges, elements que ens defineixen i ens configuren com a territori únic i privilegiat.”

En aquest cas, l’actuació és l’última de les fases d’un projecte de manteniment que el consistori fa temps que du a terme.

beget