L’Ajuntament de Camprodon visita la fira Municipàlia

Els membres de la comitiva municipal van poder conèixer de primera mà noves aplicacions i solucions per a optimitzar la gestió municipal.
MU2017-Ambient-3
Una àmplia representació de l’Ajuntament de Camprodon va visitar el dijous 26 d’octubre la fira Municipàlia de Lleida, fira internacional líder del sector a Catalunya. L’alcalde, Xavier Sala, va desplaçar-se fins a la capital del Segrià acompanyat del regidor d’Urbanisme, Jordi Batchelli, i de responsables dels serveis municipals.
La fira Municipàlia compta amb una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector i ofereix sessions tècniques encaminades a optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.
Segons l’alcalde la visita va ser molt profitosa: “Vam tenir l’oportunitat de conèixer noves aplicacions i solucions per tal de millorar tota l’operativa municipal en serveis tan bàsics com la neteja o el manteniment, així com equipaments diversos per tal de millorar els serveis que ofereix l’Ajuntament”.