L’Ajuntament de Camprodon reestructura l’Àrea de Serveis Socials

La nova treballadora social, Núria Casals, atendrà els usuaris els dilluns i dimecres, de 9 a 14.30 hores.
Reestructuració Serveis Socials
L’Ajuntament de Camprodon ha reestructurat l’Àrea de Serveis Socials amb la incorporació d’una nova treballadora social que a partir d’ara serà la persona de referència a tota la Vall. La Núria Casals serà qui atendrà els usuaris d’aquest servei els dilluns i dimecres, de 9 a 14.30 hores. D’aquesta manera, l’Ajuntament deixa de donar el servei que prestava fins ara, un servei que era compartit amb l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.
Segons la regidora de Serveis Socials, Educació, Salut i Gent Gran, Núria Mas, aquest canvi suposarà una millora en la prestació del servei: “És evident que compartim molts més recursos amb els pobles de la resta de la Vall, com la residència geriàtrica L’Hospital, el CAP, Càritas, Creu Roja, el Centre de Distribució d’Aliments, l’Institut Germans Vila Riera. Això ens ha de permetre ser més ràpids i eficaços a l’hora de donar una resposta”.
La regidora va mantenir la setmana passada una reunió amb Carme Berrocal, coordinadora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, i amb Núria Casals, per acabar de tancar aquesta nova reestructuració que ha de servir per oferir un servei més àgil i directe en l’àmbit territorial de la Vall de Camprodon.