L’Ajuntament de Camprodon presenta la seva estratègia de foment de l’emprenedoria a la Generalitat

L’alcalde Xavier Sala i el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Juncà, es reuneixen amb el Sr. Pere Condom, Director del programa Catalunya Emprèn, per tal d’exposar-li les diverses accions que la corporació té previst endegar. 
El director del programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, ha visitat aquest dilluns 8 de maig Camprodon amb l’objectiu de conèixer de primera mà les línies estratègiques i accions que l’Ajuntament té la voluntat d’endegar per tal d’incidir en la dinamització i consolidació de noves activitats industrials, comercials i de serveis al poble.
Entre d’altres, Juncà i Sala van exposar al representant de la Generalitat el nou programa local de foment de l’emprenedoria ‘Emprèn tot l’any a Camprodon’, un programa de foment de nous emprenedors per mitjà d’una ajuda de fins a 1.500€ que permetrà donar suport econòmic a totes aquelles persones empadronades a Camprodon que vulguin iniciar aquest any 2018 una nova activitat econòmica com a empresari/ària individual.
Visita de Pere Condom a l'Ajuntament de Camprodon
Així mateix, en el marc de la trobada el Sr. Pere Condom va tenir l’oportunitat de visitar La Cooperativa, un nou centre de foment de l’emprenedoria que neix amb la voluntat d’esdevenir un espai físic de coworking, suport i assessorament per a emprenedors i per a empreses –noves i ja existents- del municipi i de la Vall de Camprodon on establir sinergies i compartir coneixements.
En acabar la visita, l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, va valorar de forma molt positiva la trobada i va voler  posar en valor, un cop més, el programa de foment de l’emprenedoria recentment aprovat per l’Ajuntament, que defineix com “una aposta estratègica per convertir el municipi en punt de referència en termes de promoció de l’emprenedoria en un territori de muntanya”.
Els requisits per poder accedir a les ajudes, així com els fonaments, terminis de sol·licituds i les bases es poden consultar a través d’aquest enllaç.
Programa Catalunya Emprèn
Catalunya Emprèn és una iniciativa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l’emprenedor, a les que dóna suport directe. La creació, el creixement i l’èxit de les noves empreses, així com el foment de l’emprenedoria, són els objectius principals que persegueix aquest programa. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.