L’Ajuntament de Camprodon col·labora amb la Coral Camprodon pel 30è aniversari de l’entitat

El consistori signa un conveni de col·laboració amb l’entitat per tal d’ajudar-la econòmicament a organitzar totes les activitats.
WhatsAppImage2018-03-28at13.07.41
L’Ajuntament de Camprodon i la Coral Camprodon han signat un conveni de col·laboració en virtut de la qual l’entitat coral rebrà una subvenció que li permetrà sufragar bona part de les despeses derivades dels actes de celebració del seu 30è aniversari. El conveni l’han signat aquest dimecres 28 de març l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i el president de la Coral, Valentí Clarena.
La Coral Camprodon, una de les entitats més actives del municipi, organitzarà enguany diverses activitats per celebrar els seus 30 anys d’existència. Una de les activitats previstes és la conferència que organitza aquest dissabte sobre cant coral, progrés i tradició popular, una xerrada a càrrec de Pere Baltà, periodista i promotor cultural. Així mateix, també ha organitzat una sortida a Montserrat, el diumenge 8 d’abril, on realitzarà una ofrena coral a la Moreneta.
En virtut d’aquest conveni, la Coral Camprodon també es compromet a participar en la Missa de l’Aplec de Sant Antoni (13 de juny), la Missa de la Mare de Déu del Carme (16 de juliol), el concert del Festival Isaac Albéniz (juliol 2018), la Missa retransmesa per RTVE-2 a Sant Cugat del Vallès (12 d’agost), diferents actes religiosos durant el mes de setembre, la inauguració de la Fira de la Puríssima (desembre) i el concert de Nadal.