L’Ajuntament arranja el carrer València

Aquesta setmana es duen a terme les obres d’arranjament i posada a punt de la via
 
Arranjament carrer València (2)
La gestió eficaç de les necessitats del dia a dia i el manteniment d’una via pública de qualitat ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats del govern municipal. En aquest sentit, aquesta setmana s’efectuen les obres d’arranjament del carrer València, una de les vies més transitades del municipi.
Aquests treballs de manteniment del carrer, que cal realitzar periòdicament, consisteixen en l’arranjament de tot el carrer malmès pel lògic desgast del temps. Atès que es tracta d’una zona de pas important per a la mobilitat del municipi, les obres es concentren en cinc dies -de dilluns a divendres- a fi de generar la mínima alteració possible en el dia a dia dels veïns i veïnes. Tot i així, des de l’Ajuntament es demana disculpes per les molèsties que les obres puguin ocasionar.
En paraules de l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, aquests treballs són “una feina de posada a punt totalment necessària si volem que aquest carrer segueixi sent una via cívica i un espai de pas i convivència entre vianants i vehicles”.