L'Ajuntament arranja el Camí de Cal Rodó

L’actuació, que ha consistit en l’habilitació d’un nou paviment de formigó a la zona, ha estat subvencionada en part pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
L’Ajuntament de Camprodon té entre les seves prioritats la millora de la xarxa  de camins. Així, amb l’objectiu de donar un salt qualitatiu important quant a mobilitat i cohesió territorial, el consistori ha finalitzat recentment l’arranjament del Camí de Cal Rodó.
L’actuació ha consistit en l’habilitació d’un nou paviment de formigó a la zona per tal de millorar la circulació i fer-la més segura. En total s’ha actuat sobre una longitud de vial d’uns 500-600 metres i l’obra ha comptat amb una aportació de la Direcció General de polítiques de muntanya  a través del  Consell Comarcal del Ripollès, en concepte de subministrament del formigó necessari.
El consistori, per la seva banda, ha assumit el cost de la col·locació del formigó, així com de la resta de treballs necessaris per adequar el terreny.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, destaca que “aquesta actuació té per objectiu la millora i el condicionament de les infraestructures veïnals, tan necessàries per a la gent del nostre municipi”.
En aquest sentit, l’Ajuntament obrirà properament la possibilitat d’inscriure altres vies de comunicació en una relació de camins que requereixin d’una actuació similar. Un cop inscrites, l’Ajuntament en farà una valoració i, a partir d’aquí, seguirà treballant amb la Direcció General i amb el Consell Comarcal perquè es continuï apostant per actuacions d’aquests tipus.