L’Ajuntament actua per minimitzar possibles molèsties a veïns i veïnes de Font Rubí per la disputa del Campionat del Món de Trial

El consistori ha acordat diferents mesures de seguretat i organitzatives que seran aplicades els dies 13 i 14 de maig amb l’objectiu de vetllar pel bon desenvolupament d’aquest prova esportiva de referència i reduir al mínim qualsevol tipus d’incomoditat per als residents de la zona.
Els millors pilots del món de trial es donaran cita a Camprodon els propers 13 i 14 de maig en la primera prova del Campionat del Món FIM Trial. La competició es disputarà al circuit permanent de Noassar, àmpliament reconegut com un dels millors llocs d’Europa per practicar aquesta modalitat motociclista i que compta amb tots els permisos necessaris per a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva.
Camprodon Trial 2017
Amb l’objectiu d’assegurar el bon desenvolupament d’aquesta prova de referència mundial en el sector del trial i amb la voluntat de reduir les possibles incomoditats als residents de Font Rubí, l’Ajuntament de Camprodon ha acordat un seguit de mesures de seguretat i organitzatives que seran aplicades durant el cap de setmana del 13 i 14 de maig.
La primera d’elles, és l’habilitació -amb caràcter temporal- de noves places d’aparcament a Camprodon amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels camprodonins i camprodonines i dels visitants que acudeixin a la vila en motiu de la competició.
En segon lloc, l’Ajuntament i l’organització posaran a disposició del públic assistent a la prova un servei especial d’autobús que connectarà de forma directa el centre de la vila amb el circuit de Noassar i que permetrà descongestionar de trànsit les vies, limitar l’ús del vehicle privat per accedir al recinte, i reduir, conseqüentment, la contaminació acústica i les emissions de CO2.
Finalment, es restringirà de forma temporal la circulació de vehicles per la urbanització de Font Rubí. En aquest sentit, els dies 13 i 14 de maig només podran accedir amb vehicle en aquesta zona del municipi els veïns i veïnes de Font Rubí, els transports acreditats per l’organització, els serveis de vigilància i els autocars que traslladaran el públic.
Amb aquesta darrera mesura, l’Ajuntament pretén reduir al màxim les possibles molèsties acústiques i d’afluència de públic que pugui generar l’organització d’aquesta prova esportiva que, d’altra banda, permetrà situar Camprodon com a punt de referència del trial i, a més a més, suposarà un impuls en els àmbits turístics i socioeconòmics.
Per tot plegat, el consistori agraeix a tots els veïns i veïnes de la zona la seva comprensió i els demana disculpes per les molèsties que se’n puguin derivar.