La Volta Ciclista a Catalunya arriba a la Vall de Camprodon

Els ciclistes recorreran diferents nuclis del nostre municipi en dues etapes, una amb arribada a Vallter 2000 i l’altra amb sortida des de Llanars.
Reunió Volta Ciclista a Catalunya a l'Ajuntament de Camprodon
Camprodon lidera l’aposta de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon perquè sigui l’escenari de dues de les etapes de muntanya més exigents de la Volta Ciclista a Catalunya 2018, una amb arribada a Vallter 2000 i l’altra l’endemà amb sortida des de Llanars. La cursa se celebrarà durant el mes de maig del 2018 i està previst que passi pels nuclis de Beget, Rocabruna, Colònia Estabanell i el mateix Camprodon.
Això ha estat possible gràcies a l’acord a què han arribat l’organització de la Volta, gairebé tots els ajuntaments de la Vall, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que aquesta setmana han estat al nostre municipi acabant de definir el recorregut que farà la cursa dins del nucli urbà de Camprodon. El que sí que està confirmat és que els ciclistes passaran per sota de l’emblemàtic Pont Nou abans d’enfilar en direcció a l’estació d’esquí.
Per a Camprodon i la Vall aquesta és una magnífica oportunitat, tant des del punt de vista de promoció turística com des del vessant econòmic, donat que els representants de la Volta han confirmat la seva voluntat d’omplir totes les places hoteleres de què disposa la Vall en temporada de baixa ocupació.
“Estem molt satisfets que la Volta a Catalunya hagi triat la Vall de Camprodon, especialment per la seva capacitat de generar activitat i promoure el territori. És una molt bona oportunitat per a la Vall”, afirma l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. Tant en l’arribada a Vallter 2000 com en la sortida, l’endemà, des de Llanars, la marca Vall de Camprodon estarà ben present.