La Temporada Gastronòmica del Poltre 2019 escalfa fogons

La campanya, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, tindrà lloc de l’11 al 26 de maig, i hi participaran restaurants de Camprodon i la Vall.
L’associació Cuines de la Vall de Camprodon presenta, per 13è any, els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica del Poltre, que tindrà lloc de l’11 al 26 de maig de 2019. Enguany, el projecte aplega els 11 establiments de restauració del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i 7 establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes, de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.
Els restaurants participants de Camprodon són El Pont 9 i l’Hotel Camprodon. Pel que fa a Llanars, és l’Hotel Grèvol i a Molló, l’Hotel Calitxó i el Restaurant El Costabona. A Molló – Espinavell, el Restaruant Can Jordi i Les Planes.  A Sant Pau de Segúries, Els Fogons dels Roures. A Setcases, el Restaurant Pirineu i l’Hostal Can Tiranda. Finalment, a Vilallonga de Ter – Tregurà la Fonda Rigà.
El producte central de la campanya gastronòmica serà, novament, la carn de poltre de muntanya del Ripollès, que ja s’ha convertit en una de les carns característiques de la Vall de Camprodon, amb renom a tot Catalunya.
Per més informació, podeu visitar el blog de Cuines de la Vall de Camprodon: http://cuinesvalldecamprodon.blogspot.com/2019/05/temporada-gastronomica-del-poltre-2019.html