La Processó dels Sants Misteris 2017, en directe per televisió arreu de Catalunya

La Televisió del Ripollès emetrà divendres aquest acte religiós que també es podrà veure a través de moltes de les televisions locals del territori català. A més, la retransmissió en diferit es realitzarà el dissabte 15 d’abril, a les 11 hores.
Els ciutadans i ciutadanes de Catalunya podran gaudir al llarg dels propers dies de la 31a edició de la Processó dels Sants Misteris, una de les festivitats més nostrades de la vila i que ha guanyat una gran repercussió nacional en els darrers anys. D’aquesta manera, al marge de la presència multitudinària prevista de camprodonins i camprodonines i visitants, la Televisió del Ripollès emetrà en directe tot l’esdeveniment religiós el proper divendres 14 d’abril, des de les 20:45 fins a les 22 hores. A més, com a afiliat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), la Televisió del Ripollès compartirà el senyal amb les televisions locals d’arreu de Catalunya i el canal 159 de Movistar+, que connectaran durant tota la Processó dins la programació especial de Setmana Santa.
Processó dels Sants Misteris de Camprodon
El programa també es reemetrà en diferit el dissabte 15 d’abril, a les 11 hores, per la Televisió del Ripollès i La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+, on es projecten les millors produccions audiovisuals de les televisions locals de Catalunya. Així doncs, la Processó dels Sants Misteris es consolida com un dels esdeveniments de referència tant a la comarca com al país.
L’Ajuntament de Camprodon felicita l’Associació dels Sants Misteris per la seva gran tasca en la gestió, organització i projecció de la Processó de Camprodon, ja que la seva feina ha permès convertir aquesta tradició en un patrimoni cultural de gran valor per al municipi.
Més activitats durant la Setmana Santa
Aquesta festivitat arriba, un any més, plena d’activitats lúdiques i culturals adreçades a tots els públics i organitzades per la Regidoria de Cultura i les entitats locals. Per conèixer amb més detalls tota la programació i l’agenda d’actes, podeu consultar aquest enllaç.