La màgia de Mishima obre el Festival de Música de la Vall de Camprodon

Els barcelonins, que ja formen part de la història musical d’aquest país, actuaran a les 19 h de la tarda al Casal Camprodoní.
D’aquesta manera s’encetarà la vintena entrega del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Més informació i entrades a: http://www.fmvc.cat.  
Els amants de la música, la cultura i l’art poden respirar tranquils. Aquest diumenge, 4 d’agost, la banda mítica barcelonina, Mishima, actuarà a les 19 h de la tarda al Casal Camprodoní. D’aquesta manera arrencarà el Festival de Música de la Vall de Camprodon, que arriba amb força a la seva vintena edició consolidant-se com un dels festivals de referència al Pirineu. El festival està organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, amb el suport dels ajuntaments de la Vall.
El grup liderat per David Carabén està de gira. Concretament, amb el seu darrer àlbum Ara i res (2017), que la crítica ha aprovat amb notable alt i ha estat considerat per experts i públic com un gran disc de maduresa. No és per menys: la banda, com ho fa el FMVC, compleix 20 anys. Per celebrar-ho, els Mishima han decidit retre un doble homenatge al repertori que els ha portat fins aquí.

El FMVC 2019, un esdeveniment de música referent
Després d’aquesta especial inauguració a Camprodon, el FMVC continuarà amb els concerts que s’han programat a Sant Pau de Segúries (The Sey Sisters el 13 d’agost), a Llanars (XabiAburrunzaga i NiamNíCharra el 16 d’agost), a Vilallonga del Ter (Happy Jazz Feetwarmers amb Ricard Gili el 18 d’agost) i a Molló (Cor Geriona el 7 de setembre).
Les entrades per al FMVC costen entre 11 i 15 euros i es poden comprar online, de forma física a l’Oficina de Turisme de Camprodon o als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga del Ter.