La Guàrdia Municipal ven tots els escuts solidaris contra el càncer infantil

La Guàrdia Municipal es va adherir, fa uns mesos, a la campanya “Por y para los valientes”, que té com a objectiu recaptar fons per lluitar contra el càncer infantil.
La Guàrdia Municipal de Camprodon ha informat que s’han exhaurit els escuts solidaris que es van posar a la venda fa uns mesos per recaptar fons en benefici de la lluita contra el càncer infantil. En total, s’han venut 100 unitats d’aquests escuts de roba brodats, que simulen els oficials i que tenen un preu de 4 €. Els veïns i veïnes de Camprodon van poder adquirir els escuts a les dependències de la Guàrdia Municipal de la localitat, així com a establiments col·laboradors. Es calcula que s’han recaptat uns 400 euros per a la causa.
La Guàrdia Municipal ha volgut agrair la col·laboració i la contribució de tots aquells que han comprat els escuts. Xavier Rigat, regidor de Participació Ciutadana ha destacat que “no dubtàvem de la resposta dels ciutadans, ni de l’esperit més solidari dels camprodonins i camprodonines”. A més, ha afegit que s’ha de donar les gràcies a la Guàrdia Municipal “per la vostra iniciativa i per la vostra empatia adherint-vos a la campanya que vol ajudar a tots aquells infants que viuen una realitat difícil. Amb aquests gestos, els demostrem que no estan sols”.
resizeist.doist_.com_