La gestió de la piscina passarà a mans d'una entitat del poble

En els propers dies es donaran a conèixer les bases del concurs per gestionar la instal•lació
 
Piscina1
 
La Regidoria d’Esports està impulsant un paquet de mesures per convertir les instal•lacions de la piscina municipal en un equipament més sostenible i millor adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i el públic en general. Entre aquestes actuacions s’hi troba l’adaptació de la piscina petita a una nova superfície que permeti reduir la despesa del cos de socorristes, els arranjaments a la platja de la piscina que actualment està en molt mal estat, l’habilitació d’un lavabo i dutxa adaptat, i altres treballs de caràcter més tècnic relacionats amb la seguretat i la salubritat de la instal•lació.
Un dels aspectes clau del nou funcionament de l’equipament serà el tipus de gestió. Com el mateix regidor d’Esports, Xavier Rigat, explica “volem que sigui una associació o entitat sense ànim de lucre de Camprodon qui gestioni la piscina municipal. Aquesta s’haurà d’encarregar, entre d’altres coses, del bar i de la venda de les entrades. Les bases del concurs es publicaran en els propers dies i esperem que s’hi presentin diverses entitats ja que considerem que les condicions són força avantatjoses”.
Finalment, i en el marc d’aquests canvis per millorar el servei ofert, l’Ajuntament preveu ampliar la temporada obrint la piscina municipal a partir del dimecres 1 de juny, és a dir, gairebé un mes abans del que ho feia fins ara. Una jornada inaugural que comptarà amb un seguit d’activitats a les quals es convidarà a participar les escoles del poble.