La Generalitat realitza una enquesta telefònica sobre la seguretat pública de Catalunya

L’Ajuntament de Camprodon informa que, amb motiu d’aquesta enquesta, alguns veïns i veïnes de Camprodon podrien rebre una trucada telefònica.
32904772725_a7232cdb80_b
El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament que durant les pròximes setmanes elaborarà una enquesta telefònica sobre la seguretat pública de Catalunya (ESPC) i que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a veïns de Camprodon.
L’ESPC consisteix en un estudi periòdic de les experiències de victimització que s’han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d’inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. L’enquesta es farà a partir d’aquest dilluns 13 de novembre i està previst que els treballs s’efectuïn durant el que resta de novembre i desembre.
Es tracta d’una enquesta oficial i les dades es mantindran en la més absoluta reserva. No obstant això, per qualsevol aclariment, podeu sol·licitar informació al telèfon d’atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, el 012.