La Fundació FAADA engega la 6a edició de la campanya ‘Sóc Responsable’

L’Ajuntament de Camprodon se suma a la campanya d’identificació i/o esterilització d’animals de companyia a preus reduïts promoguda per la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA). Aquesta iniciativa estarà en vigor fins al 30 d’abril del 2017.
La Fundació FAADA, entitat sense afany de lucre i col·laboradora de la Generalitat de Catalunya, engega un any més la campanya ‘Sóc Responsable’. En la seva sisena edició, l’Ajuntament de Camprodon divulga aquesta iniciativa, ja que coincideix amb l’interès municipal per transmetre un comportament cívic entre els propietaris dels animals.
Amb la campanya, la Fundació FAADA pretén informar a la ciutadana de l’obligació legal de tenir identificades les seves mascotes i que aquestes estiguin registrades al cens municipal. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda als veïns i veïnes que el procés de cens de les mascotes a Camprodon és totalment gratuït.
D’altra banda, també vol conscienciar sobre els avantatges d’esterilitzar els animals amb l’objectiu de tenir un control sobre la seva natalitat i millorar el seu benestar, tant físic com psicològic. La iniciativa, a més a més, compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i també de l’Ajuntament de Barcelona.
Adhesió a la campanya
Tots aquells centres veterinaris interessats a participar en la campanya, que estarà en vigor des de l’1 de febrer fins al 30 d’abril del 2017, caldrà que omplin i enviïn el formulari que trobaran en aquest enllaç.
Per la seva banda, els propietaris dels animals s’hauran d’inscriure a www.socresponsable.org abans del 30 d’abril. Les actuacions veterinàries s’aniran programant i es podran realitzar fora de les dates de campanya, si la llista d’espera així ho requereix. Cal remarcar, a més, que les esterilitzacions es faran només en el cas que l’animal estigui identificat amb microxip. És un requisit indispensable per poder acollir-se als preus promocionals.
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb FAADA a través del web www.socresponsable.org, el correu electrònic socresponsable@faada.org o bé al telèfon 679 628 743.
 
FAADA-socresponsable-20minutos_2016_CAT