La Fundació Esportiva Camprodon presenta els seus 280 esportistes

Aquesta entitat esportiva aplega nens i nenes que practiquen futbol, bàsquet i patinatge a la Vall de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses.
Fundescam
La Fundació Esportiva Camprodon (Fundescam) va presentar, dissabte 20 de gener, els 280 esportistes que formen part de l’entitat i que integren algun dels equips de les seves tres disciplines esportives: futbol, bàsquet i patinatge. L’acte va tenir lloc al Pavelló Llandrius i va aplegar prop de 400 persones, entre esportistes, entrenadors, pares i familiars.
Aquesta entitat esportiva, creada fa poc més d’un any i mig amb l’objectiu de fomentar l’esport de formació a la comarca, aplega principalment nens i nenes de la Vall de Camprodon i de Sant Joan de les Abadesses. A part de la formació esportiva, Fundescam també fomenta la difusió de valors vinculats amb l’esport com ara el respecte, la cooperació i el treball en equip, la capacitat d’esforç i superació personal, la solidaritat, i els hàbits saludables.
L’Ajuntament de Camprodon felicita la Fundació Esportiva Camprodon per la important labor educativa i social que realitza al nostre entorn, una tasca imprescindible pel creixement i desenvolupament dels nostres nens i nenes. Així mateix, el consistori també trasllada la seva enhorabona a totes les persones que fan possible aquest projecte.