La Flama del Canigó arribarà un any més a Camprodon

La vila ja es prepara per acollir divendres 23 de juny la flama que encendrà les fogueres camprodonines durant la Revetlla de Sant Joan. Consulta aquí els consells per a la Revetlla
Camprodon serà partícip aquest mes de juny, un any més, d’una de les tradicions més nostrades i arrelades a la vila i a la cultura i tradició dels Països Catalans. Divendres 23 de juny, en el marc dels actes de celebració de la Festa Major de Sant Patllari, la vila acollirà l’arribada de la Flama del Canigó; el foc que arreu de Catalunya encendrà les fogueres de la nit de Sant Joan.
La rebuda de la Flama es farà a la plaça de la Vila a partir de les 17:30 h, i el foc es mantindrà viu fins ben entrada la nit per encendre la Foguera de Sant Joan i el Castell de Focs al costat del Pont Nou. Després, la festivitat es traslladarà a la plaça Doctor Robert on la vetllada clourà a la matinada amb les actuacions de The Mamt’s i Autoput.
La Flama del Canigó també arriba a Setcases
Per tercer any consecutiu, el municipi de Setcases també participarà activament de la rebuda de la Flama del Canigó. En aquest sentit, fa una crida a totes les persones de la Vall de Camprodon interessades, a gaudir d’una sortida per rebre la flama al cim de la Pica del Canigó. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

 
Cartell Flama del Canigó