La Fira de la Puríssima es consolida com a esdeveniment pre-nadalenc de referència a la Vall de Camprodon

La Fira ha tingut lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre, i ha tornat a oferir activitats i propostes de tota mena, congregant, una edició més, una gran afluència de públic provinent de la Vall de Camprodon, la demarcació de Girona i altres punts de Catalunya.
L’Ajuntament de Camprodon i la resta d’organitzadors i col·laboradors han valorat molt positivament la resposta dels veïns i visitants, que han pogut gaudir dels actius i atractius de la vila durant la Fira de la Puríssima. L’esdeveniment ha tornat a superar tota expectativa pel que fa a la qualitat dels seus expositors i propostes, i també pel que fa a l’afluència d’assistents.
De fet, la Fira de la Puríssima ha ofert, durant tot el pont, propostes per a tots els gustos: activitats esportives i familiars, degustacions, artesania i decoració, vins i caves i un llarg etcètera. Segons l’alcalde, Xavier Guitart, la Fira ha suposat una “magnífica prèvia de la temporada de Nadal, ambientant el municipi amb colors i aires nadalencs i omplint de gent els carrers i les places. Els assistents s’han trobat amb els millors productes, i una àmplia oferta comercial i actes lúdics”.
D’aquesta manera, un gran nombre d’expositors, la fira de Willys, una exposició d’instagramers camprodonins, els viatges del Trenet Turístic o la diversió del Parc Infantil han estat alguns dels protagonistes d’una Fira que ha omplert espais cèntrics de Camprodon, com la Plaça de la Vila, l’Espai U d’Octubre, la Plaça Santa Maria, la Plaça del Carme o el Carrer Catalunya.
L’Ajuntament agraeix el paper d’Incatis en l’organització de la Fira, així com la col·laboració de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Trumfa, Ramaderia la Illa, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica i el segell de Comerç Ecològic de la Unió Europea.

ELGpf6gXsAEVcRG