La Fira de la Puríssima donarà la benvinguda al Nadal del 6 al 8 de desembre

L’esperat esdeveniment prenadalenc convidarà veïns i visitants a passejar pels carrers i places del centre, i a gaudir durant tres dies dels atractius de la vila i de la Vall en un ambient familiar i de germanor.
El cap de setmana del 6, 7 i 8 de desembre, els carrers del centre de la vila s’ompliran de vida i esperit nadalenc amb la tradicional Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon. L’esdeveniment s’adreça a veïns i visitants durant els tres dies, d’11 h del matí a 20 h del vespre, i inclourà propostes esportives, degustacions, artesania i decoració amb temàtica de Nadal, vins i caves, complements, activitats familiars i tot tipus de serveis. Tot plegat, servit en un ambient immillorable, i farcit d’actes i entreteniment.
Segons l’alcalde, Xavier Guitart, aquesta Fira “forma part de la nostra genètica, com a poble i com a Vall, i serveix indubtablement per reivindicar el nostre territori: els seus actius culturals, patrimonials, socials i naturals i, sens dubte, remarcar el caràcter de germanor i acollida dels camprodonins”. A més d’això, Guitart assegura que “també és una magnífica oportunitat per al comerç i els productes locals, ja que per la Fira passen milers de visitants”.
És per això que l’Ajuntament de Camprodon, principal organitzador de la Fira, juntament amb Incatis, convida tothom a formar part d’un moment de l’any molt especial, únic i esperat pels vilatans. Com en cada edició, podreu compartir la vostra experiència a través de les xarxes socials, utilitzant les etiquetes: #FiraPurissimaCamprodon i #FPC19.
CartellCamprodon2019