Camprodon es prepara per viure una nova Festa Major de Sant Patllari

L’Ajuntament convida tothom a utilitzar l’etiqueta #STPT’16 a l’hora de publicar comentaris i imatges a les xarxes. Podeu descarregar-vos el programa complet aquí
 
Festa Major Sant Patllari
 
Després de diversos mesos de feina l’Ajuntament ja ha tancat tota la programació de l’edició ’16 de la Festa Major de Sant Patllari, que es celebrarà del 17 al 23 de juny. Com fa uns dies explicava la mateixa regidora de Cultura i Festes, Anna Colomer, “es tracta d’una festa transversal en la qual hi haurà concerts, teatre, esport, espectacles infantils, accions solidàries, ball, cultura popular, etc.” (llegeix l’entrevista completa aquí)
 
Quant a grups i orquestres, passaran per l’escenari l’Orquestra Diversiones, Germà Negre, Els Bazaga’s, David Mateos, Wombo’s, MAMT’S, la Cobla Principal de la Bisbal, l’Orquestra Girasol, entre d’altres. A nivell de cultura popular estan previstes sardanes, cercaviles, l’encesa de la foguera de Sant Joan, l’elecció de l’Hereu i la Pubilla, etc. I també sortiran novament al carrer els gegants de Camprodon després de la seva restauració. Al mateix temps, els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil Ambaukatunabia, la gimcana del dilluns i la festa de l’escuma. Les entitats, per la seva banda, tindran un paper rellevant al llarg de la festa amb l’organització i participació directa d’algunes d’activitats, com per exemple, en la gimcana “per colles” que tindrà lloc el dilluns 20.
 
Consulta ja totes les activitats i el programa íntegre en aquest enllaç.