La festa i la disbauxa s’apoderen dels carrers de Camprodon per Carnaval

‘Els amics d’en Cle’ i ‘ET y el otro’ guanyen el concurs de carrosses i comparses de la Rua de Carnaval, una rua on els camprodonins i camprodonines han tornat a demostrar el seu enginy i originalitat.
WhatsApp Image 2018-02-10 at 20.23.53
Camprodon ha tancat aquest diumenge 11 de febrer un cap de setmana ple de gresca i disbauxa amb la celebració del Carnaval, una festa que, com cada any, convida als camprodonins i camprodonines a sortir al carrer i a participar en la tradicional Rua de Carnaval. Enguany, el fred ha estat protagonista i això ha fet minvar la participació de carrosses i comparses, però no obstant això, l’enginy i qualitat dels participants ha estat més que notable.
Després de la rua, el Carnaval continuava al Pavelló Vell, on va tenir lloc el Ball de Carnaval. L’orquestra La Kinky Band va ser l’encarregada d’amenitzar la festa amb la seva música i les seves animades versions. Durant el Ball de Carnaval també es va anunciar el nom dels guanyadors del concurs de comparses i carrosses. Aquests són els premiats:
Carrosses
1r premi – Els amics d’en Cle
2n premi – El galliner d’en Solà
3r premi – Bruixes de Llanars
Comparses
1r premi – ET y los otros
Carnaval infantil
Els més petits de la casa van ser els grans protagonistes de la festa de Carnaval organitzada el diumenge. A les 16 hores arrencava des de la plaça del Carme la Rua de Carnaval infantil, amb un gran èxit de participació. Tot seguit, la festa continuava al Pavelló Vell amb animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti. Tots els assistents van poder gaudir també d’un berenar popular a base de xocolata desfeta, un berenar ofert per Esclat i Bonpreu i cuinat per l’Associació de Cuines de la Vall. Finalment es va procedir a la crema del Rei Carnestoltes, el regne de la Costinyola.
WhatsApp Image 2018-02-11 at 15.52.39