La camprodonina Patrícia Andoni s'imposa en els quarts de final del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta

Paper rellevant de l’Escola Doctor Robert en el concurs organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar totes les fotografies en aquest enllaç.
Doctor Robert Certamen Lectura en Veu Alta
L’Escola Doctor Robert va quallar una excel·lent actuació el passat divendres 31 de març a Ripoll en els quarts de final del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta. La Patrícia Andoni, de 4t de Primària, es va imposar en la categoria de grumets vermells, mentre que la Júlia Girona, de 6è de Primària, també va realitzar una magnífica lectura en la categoria de grumets verds.
Les dues representants de l’Escola Doctor Robert van estar molt ben acompanyades durant tota la jornada per 13 alumnes més i personal docent del centre. Els camprodonins i camprodonines es van desplaçar a la capital del Ripollès i, després de realitzar una breu ruta turística per la Plaça de la Lira, van gaudir de les lectures dels participants i també d’un espectacle de màgia en un esdeveniment organitzat pels Serveis Territorials i Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a través dels CRP (Centre de Recursos Pedagògics) i els equips d’assessors i assessores LIC (Llengua i Cohesió Social).
Així doncs, el triomf de la Patrícia Andoni va ser el colofó perfecte en una esplèndida jornada educativa i lúdica. L’alumna camprodonina accedeix ara a les semifinals del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta, que tindran lloc durant el proper mes de maig.
L’Ajuntament de Camprodon felicita l’Escola Doctor Robert i la Patrícia Andoni pels èxits assolits i pel foment de la cultura i l’educació amb l’objectiu de millorar els hàbits i coneixements dels infants, evidenciant així que la lectura és una eina imprescindible de desenvolupament intel·lectual i de cohesió social.
Més detalls sobre el Certamen de Lectura en Veu Alta
El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el grup format per diferents empreses editorials, l’objectiu de les quals és promocionar la llengua i la cultura catalanes.
Des del curs 2012-2013, la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen un acord de col·laboració per a l’organització del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. Aquest acord neix de l’interès d’ambdues entitats per la promoció de la lectura i també compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que hi participa des del curs 2009-2010. Per a més informació, podeu consultar el web www.lecturaenveualta.cat.