La Caixa fa una donació de 4.000€ a la Residència Geriàtrica Municipal L’Hospital amb l’objectiu de millorar la sala polivalent

Es renovarà el mobiliari i es substituiran diferents elements de la sala polivalent
La Residència Geriàtrica Municipal L’Hospital podrà adequar la seva sala polivalent gràcies a una donació de 4.000 euros de L’Obra Social “la Caixa”. Les millores consistiran en un cortinatge nou, una nova pantalla de projecció i la renovació de mobiliari. La regidora de Gent Gran, Núria Mas, s’ha mostrat molt satisfeta amb la implicació de l’Obra Social “la Caixa” i assegura que “aquest és un nou pas per seguir avançant tots junts pel benestar del municipi. Des del consistori treballem de valent per aconseguir que les persones grans convisquin amb les millors condicions possibles. Gràcies a donacions com aquestes podem seguir treballant amb aquesta valentia i passió”.
Amb aquesta aportació, L’Obra Social “la Caixa” demostra una vegada més el seu compromís per continuar treballant amb el municipi i per ajudar a un dels col·lectius amb més pes de la comarca, les persones grans.
WhatsApp Image 2018-11-19 at 17.34.53