La Biblioteca Municipal prepara la programació d’activitats per al nou curs

L’equipament restarà tancat durant la primera setmana de setembre.
La Biblioteca de Camprodon tanca les portes aquesta primera setmana de setembre després d’un exitós estiu. Durant les vacances estivals, l’equipament ha estat dinamitzat gràcies a l’àmplia oferta d’activitats que s’hi han dut a terme i que han gaudit d’una molt bona participació. També, des de la biblioteca es destaca el gran nombre de préstecs de llibres efectuats i d’usuaris que s’han acostat a la biblioteca durant la temporada d’estiu.
En aquest moment, mentre l’equipament resta tancat, ja s’està preparant el calendari d’activitats del nou curs, que inclourà xerrades literàries, converses amb autors, o el Club de lectura que començarà a l’octubre. També es continuaran programant visites amb els centres educatius de la vila -l’Institut Germans Vila Riera i l’Escola Dr. Robert-, tot establint sinergies entre la cultura i la pedagogia, i educant en matèria d’hàbits de lectura i literatura.
La regidora de Cultura de Camprodon, Maria Àngels Reixach, destaca el “paper fonamental i imprescindible que desenvolupa la Biblioteca Municipal de Camprodon”. Reixach assegura que “no només per la seva funció com a espai de lectura, estudi i de consulta, sinó per la seva aportació en el teixit associatiu, social i sobretot cultural del municipi, programant propostes de gran interès per als veïns i veïnes”.
Biblioteca Municipal