La Biblioteca Municipal ofereix lectura amb gust de Nadal

El Club de Lectura va arrencar amb èxit el passat 9 de novembre, i la propera sessió tindrà lloc l’11 de gener. A més, aquest divendres 29 de novembre, l’equipament cultural rebrà els alumnes de l’escola Dr. Robert per dur a terme un taller de contes nadalencs.
 
La Biblioteca de Camprodon ja ha obert les seves portes a l’esperit nadalenc i a la familiaritat de les festes. El dissabte 9 de novembre, el Club de Lectura va arrencar amb una sessió matinal, amb la novel·la Purga, de Sofi Oksanen, com a protagonista. Durant la jornada, els assistents del club van gaudir amb l’intercanvi de sensacions i reflexions que els va produir la lectura d’aquest títol. L’activitat, precisament, pretén ser un espai d’intercanvi literari, per posar en comú els gustos i interessos relacionats amb l’univers del llibre.

La propera sessió tindrà lloc el dissabte, 11 de gener, i es parlarà entorn de La neta del Senyor Linh, de Philippe Claudel: una història inoblidable d’exili, amistat i bondat, sobre un personatge que fuig de la guerra i la devastació amb només una maleta. I això no és tot: a la següent sessió es treballarà amb Cumbres Borrascosas, de la prestigiosa Emily Brontë, que narra un relat amb tots els ingredients romàntics: amor, venjança, bogeria i mort, configurant una tragèdia digna de ser a la prestatgeria de la literatura universal.

A més del Club de Lectura, la Biblioteca rebrà, aquest divendres 29 de novembre, els alumnes de l’Escola Dr. Robert. Els escolars visitaran l’equipament cultural, on realitzaran un taller literari centrat en els contes de Nadal.

Biblioteca Curs Lectura 3
Biblioteca Curs Lectura 6