Judit Neddermann actua a Camprodon aquest cap de setmana

La prestigiosa cantautora tocarà aquest dissabte, 1 de juny, davant del Monestir de Sant Pere de Camprodon, a les 19 h de la tarda, en el marc del Festival Microclima.
El Festival Microclima de Camprodon torna a la càrrega aquest dissabte, 1 de juny. L’esdeveniment oferirà l’oportunitat de gaudir de la música de la cantautora Judit Neddermann (Vilassar de Mar, 1991). Neddermann actuarà al Monestir de Sant Pere de Camprodon, a les 19 h de la tarda.
Aquesta serà la tercera jornada del Festival, després d’acollir amb èxit els concerts de Cesc i Ivette Nadal. La regidora de Cultura del consistori, Anna Colomer, destaca “la bona assistència de públic en les dues primeres actuacions”, afegint que és una gran ocasió per “gaudir dels millors artistes de casa nostra en un ambient immillorable, i envoltats de natura, patrimoni i art de forma totalment gratuïta”. El Microclima ofereix propostes musicals de qualitat en racons del municipi amb molt d’encant, fent que els concerts siguin propers, especials i íntims.
Els pròxims concerts seran els de Miquel Abras (8 de juny a l’església de Sant Cristòfol de Beget) i Mireia Vives i Borja Penalba (15 de juny al Monestir de Sant Pere de Camprodon). Podeu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment a les xarxes socials,  a Twitter (@festivalmicroclima) i a Instagram (@festmicroclima). El Festival arriba a la seva segona edició, i està organitzat per l’Ajuntament juntament amb la revista digital de música www.latornada.cat. També compta amb el suport de la Diputació de Girona i la cervesa Brava.
microclima-OK