“Jo treballo per Camprodon” publica 5 ofertes de treball i formació per a joves

En l’afany d’implicar i confiar en els joves del municipi, l’Ajuntament de Camprodon ha fet públic l’oferiment de 5 places de treball i formació en diferents àmbits.
El projecte “Jo treballo per Camprodon” va dirigit a joves empadronats amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys. El període de presentacions de sol·licituds va de l’1 al 8 de juny.
L’Ajuntament de Camprodon torna a impulsar aquest any 2018 “Jo treballo per Camprodon”, un projecte social i participatiu, emmarcat dins del Pla Local de Joventut 2016-19 i amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Ripollès, el Consell Comarcal del Ripollès i la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu crear ocupació entre els joves del municipi i aproximar-los a la realitat i al dia a dia de la vila.
El projecte “Jo treballo per Camprodon” enguany ha publicat cinc vacants, en concret:

  • 2 places de treball i formació al Festival Isaac Albéniz.
  • 2 places de treball i formació al Pavelló de Llandrius.
  • 1 plaça de treball i formació a la Brigada Municipal.

El període de presentació de sol·licituds és de l’1 al 8 de juny, a l’Ajuntament, al Consell Comarcal del Ripollès o a la web: www.ripolles.cat.
Un projecte amb benefici recíproc
“Jo treballo per Camprodon” va dirigit a aquells joves empadronats amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys i es durà a terme durant els mesos de juliolagost i setembre. A través d’aquest pla, l’Ajuntament posa a l’abast de cinc joves una primera -o de les primeres- experiència laboral.
En aquest sentit, l’Ajuntament ofereix un contracte laboral temporal durant l’època estival i, a més, al llarg dels pròxims mesos els dotarà de recursos i experiències formatives que els ajudin a afavorir l’adquisició de competències que els capacitin per enfrontar-se amb certes garanties al mercat laboral.
 
Brigada Camprod.BrigadaBrigada Camprodon