Jabier Muguruza presenta a Camprodon el seu darrer treball

El músic basc actuarà divendres 25 de novembre al Museu Isaac Albéniz en un concert de petit format on donarà a conèixer al públic el seu nou disc “Tonetti anaiak”. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Camprodon al preu de 10€.
El reconegut cantant i escriptor irundarra Jabier Muguruza ha escollit la vila de Camprodon com una de les seus de la gira de presentació del seu darrer disc, “Tonetti anaiak” (“Germans Tonetti”). Divendres 25 de novembre (22 h.), el Museu Isaac Albéniz acollirà un concert de petit format en el qual el músic basc actuarà acompanyat al piano per Mikel Azpiroz. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament, té un preu de 10€.
Amb “Tonetti anaiak” –catorzè treball del cantautor nascut a Irún-, Jabier Muguruza acosta al públic un ambient proper al jazz, tranquil i assossegat  i fa un homenatge als grans artistes d’aquest estil musical. El disc està escrit pel propi cantant i incorpora també lletres firmades per Iñaki Irazu, Lourdes Oñederra, Harkaitz Cano i Gerardo Markuleta.
Jabier Muguruza (1960) comença el seu camí en el món de la música l’any 1989 amb un disc destinat al públic infantil. A la dècada dels 90 crea el grup de pop “Loss Mecaniciens” i s’uneix a la banda “Joxe Ripiau”. L’any 1994 surt a la llum el seu primer treball com a cantautor. Des d’aleshores ha publicat un total de 14 discs i ha participat en nombrosos discs-llibres i projectes col·lectius. En el terreny estrictament literari, a principis dels 90 va fundar juntament amb d’altres escriptors bascs el club Emak Bakia. A més, al llarg dels darrers anys ha escrit llibres de literatura infantil i per a adults.  
 
Cartell concet Jabier Muguruza