Ja podeu consultar els reptes de la segona setmana del Concurs de Confinament Actiu de fotografia de Camprodon

Cada setmana hi haurà nous reptes, i els diferents guanyadors obtindran 50 euros de val per gastar en comerços locals. Podeu consultar aquí les bases.
Els reptes d’aquesta setmana: fer un dibuix del Pont Nou i/o un vídeo representant la Processó dels Sants Misteris.
Cartell 2a setmana_V4
Des de l’Ajuntament de Camprodon, en el marc del confinament de la població per efectes del Covid19 i per tal de buscar maneres d’alleugerir aquesta situació, s’ha convocat el concurs fotogràfic a les xarxes socials. Sota el nom “Confinament actiu”, l’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure les activitats amb família des de casa mentre duri el confinament. Així, es pretén animar tothom a participar en aquests petits reptes i potenciar el comerç local dinamitzant i promovent activitats en família, des de casa, mentre duri el confinament.
Els reptes d’aquesta setmana són:

  • Fes un dibuix del Pont de Camprodon i envia’ns una fotografia.
  • Fes un vídeo representant una escena de la Processó dels Sants Misteris de Camprodon.

Data límit: dimecres, 15 d’abril.
Com puc participar?
La participació serà a través de les plataformes Instagram (@visitcamprodon) i Facebook (@ajuntamentdecamprodon). Per poder participar en el concurs, caldrà:

  • Penjar una publicació des del compte personal de l’usuari, utilitzant les etiquetes #ajcamprodon i #camprodonactiu, i serà indispensable seguir els comptes oficials de l’Ajuntament.
  • En el cas dels vídeos, enviar-los també a cultura@camprodon.cat.
  • Les fotografies han de ser fetes durant el període del concurs.
  • Cada dijous es presentaran els reptes de la setmana des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Camprodon.
  • Les fotografies s’han de realitzar únicament amb dispositius mòbils.
  • Cada participant podrà presentar només una fotografia per categoria.
  • Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys. A les imatges no hi poden sortir, de manera reconeixible, menors de 14 anys o persones que no hagin manifestat el seu consentiment a sortir-hi a la persona que hagi pres o que hagi enviat la imatge al concurs en qüestió.

Les 4 fotografies finalistes seran escollides pels membres del jurat, format per tècnics del consistori. Un cop seleccionades, es publicaran a les a les xarxes socials de l’Ajuntament, on s’escollirà la guanyadora de cada categoria a través d’una votació popular.

Els criteris de valoració seran:
– Que participi tota la família
– La foto i el vídeo més originals

El premi per cada repte serà un val de 50 € per cada un dels guanyadors/res a gastar als comerços de Camprodon i nuclis. Aquest val serà entregat als guanyadors un cop acabat el confinament per potenciar el comerç local un cop restablerta l’activitat.
La iniciativa s’emmarca en el paquet de mesures que l’Ajuntament de Camprodon ha anunciat per fer front a la crisi provocada pel coronavirus, i a través del qual reinvertirà tots els diners que no hagi gastat durant aquests dies (en què s’ha hagut de parar totes les activitats públiques i privades) a incentivar el comerç, la cultura i el turisme.
El concurs va arrencar dijous, 2 d’abril, i s’allargarà fins que duri el confinament decretat pel govern de l’estat.