Fins a sis camprodonines són guardonades en els Premis literaris infantils i juvenils Joan Triadú del Ripollès

Les guanyadores són Valentina Spada Conti, Georgina Obrador Martorell, Laia Llongarriu Palomeras, Edna Rodríguez Magrans, Ona Pujol de la Torre i Neus Reyné Magret.
 
El passat 25 d’abril el Consell Comarcal del Ripollès va celebrar, amb molt bona acollida per part dels assistents, la gala d’entrega dels Premis literaris infantils i juvenils Joan Triadú del Ripollès. En aquesta tercera edició s’han presentat fins a 135 treballs participants, dels quals 27 han sigut premiats en les diferents categories. En concret, sis d’aquests guardonats han estat treballs realitzats per alumnes dels dos centres educatius de Camprodon, l’Institut Germans Vila Riera i l’Escola Doctor Robert.
 
Les obres premiades són: El millor regal del món, de Valentina Spada Conti de l’Escola Doctor Robert (tercera classificada en la categoria Taga de Prosa);  Records de frontera, de Georgina Obrador Martorell, del SI germans Vila Riera (guanyadora en la categoria Bastiments de Prosa); Una petita esperança, de Laia Llongarriu Palomeras del SI germans Vila Riera (segona classificada en la categoria Bastiments de prosa); Abans de la foscor, d’Edna Rodríguez Magrans, del SI germans Vila Riera (guanyadora de la categoria Bastiments de poesia); Instint, d’Ona Pujol de la Torre, del SI germans Vila Riera (segona classificada en la categoria Puigmal de Prosa) i, finalment, Desaparèixer, de Neus Reyné Magret, del SI germans Vila Riera (tercera classificada en la categoria Puigmal de poesia).
 
Els premis Joan Triadú estan oberts a tots els estudiants de la comarca des de tercer d’educació primària fins a segon de batxillerat, incloent-hi educació especial. Les obres participants podien ser de temàtica lliure, per bé que el consell comarcal, amb les bases, animava a incloure-hi referents ripollesos per fomentar el territori i els actius de la comarca. Totes les obres guanyadores s’han editat en un llibret commemoratiu amb una tirada simbòlica de 120 exemplars.
 
Des de l’Ajuntament de Camprodon, volem donar la més sincera enhorabona als guanyadors i als participants del certamen, amb especial èmfasi als que han representat els centres educatius de Camprodon. Felicitats!
Foto completa