Filippo Rigat i Tortorici, nascut a Camprodon, guanya el Premi Josep Pujol i Aulí dels Premis G!

Els guardons, creats amb l’objectiu de reconèixer la contribució al turisme a la demarcació de Girona, estan convocats pel Patronat de Turisme de la Costa Brava i el Pirineu de la Diputació de Girona.
El passat dijous 13 de febrer es van celebrar els Premis G! de turisme, convocats i organitzats pel Patronat de Turisme de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, ens adscrit a la Diputació de Girona. Els guardons tenen com a finalitat premiar la tasca turística i la voluntat d’innovació del sector. El lliurament de premis, que arribaven a la 14a edició, va tenir lloc a l’Auditori de Banyoles.
Un dels premis porta el nom de Josep Pujol i Aulí (1933 – 2005), pastisser i forner d’ofici, fill del fundador de les famoses Galetes Pujol. Pujol i Aulí va treballar per tirar endavant un projecte empresarial que va esdevenir motor de desenvolupament socioeconòmic per a la Vall de Camprodon i les comarques del Pirineu de Girona amb la voluntat d’acostar l’esport de l’esquí a un gran nombre de catalans i visitants d’arreu del món.
El Premi Josep Pujol i Aulí, a més, ha estat lliurat enguany a Filippo Rigat i Tortorici, nascut a Camprodon. Es tracta d’un dels pioners del turisme al Pirineu de Girona i a la Costa Brava, amb la construcció i gestió del Resort Supermolina i l’estació La Molina; i de l’hotel Rigat de Lloret de Mar.
WhatsApp Image 2020-02-14 at 08.31.48