Èxit rotund de la primera Fira de la Galeta de Camprodon

L’esdeveniment congrega 11.000 persones a la vila durant el cap de setmana, que van gaudir d’aquest producte singular i de desenes d’activitats relacionades
Camprodon ha viscut un cap de setmana especial on s’ha reivindicat de manera exitosa un dels productes més emblemàtics de la vila: la galeta. Veïns i veïnes, empreses locals, visitants i agents turístics del territori han confluït en aquest esdeveniment singular i les valoracions han estat més que positives.
 Durant el cap de setmana diversos artesans han mostrat més de 100 varietats de galetes i dolços, a més d’organitzar diverses degustacions, com la de postres amb galetes a càrrec de Cuines de la Vall de Camprodon. Els visitants van poder gaudir dels tallers de globusflèxia, els vermuts musicals i maridatges, les conferències, les gimcanes, els show cookings, els concursos, els espectacles de màgia i concerts, i moltes més activitats.
 “Aquest esdeveniment no només ha suposat una nova passa en la dinamització econòmica i gastronòmica de Camprodon, sinó que ens ha omplert d’orgull i estima per aquest producte tan arrelat a la nostra idiosincràsia”, ha explicat l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala.
 A la cita tampoc hi va faltar la música, i enguany el concert de clausura de l’esdeveniment va anar a càrrec d’una de les artistes més contrastades i de renom del panorama musical català actual: la talentosa Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro Quartet.

WhatsApp Image 2018-09-09 at 20.52.48